ACP Solid Surface: Inici

Les superfícies sólides per regla general estan compostes per acrílic i minerals 100% puros. Gràcies a aquesta naturalesa ho fan un producte mal·leable, sustentable i la millor opció per a aplicacions residencials i comercials.

Útils per confeccionar corian lavabos cuines, plats de dutxes, etc.

ACP Solid Surface tria aquests materials perquè aconsegueixen obtenir la mateixa composició al llarg i ample, i són fàcilment reparables i renovables. Apropiades tant per a aplicacions verticals, com per a superfícies horitzontals i al costat del seu adhesiu complementari, es creen superfícies contínues que es veuen i actua com una sola peça, òssia no genera juntes on cohabitin els bacteris i brutícia.

Amb acabats unicos i un sense fi de colors, no solament són estèticament perfectes, sinó que també molt funcionals.

Material no porós, termoformable, de resistència tèrmica a cops i rayados, traslucido en algun color i espessor, reparable in situ, ambientalment racional; ja que pot ser reutilitzat, és a dir, el producte pot ser pres d'una aplicació i recreada en un nou projecte, estenent la vida útil del producte i generant pocs residus.

Tot això i mes fa de les Superfícies Solgudes l'element indispensable per a arquitectes, decoradors i interioristas entre uns altres, que des de sempre han valorat la noblesa d'aquests productes i realitzen treballs avantguardistes i funcionals comparable molts amb obres d'arts.

________________________________________________________________________________

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© ACP Solid Surface 2020

Llamar

E-mail

Cómo llegar