Benvingut a ACP Solid Surface a Barcelona.

ACP Solid Surface; especialistes corian a Barcelona, uneix en el seu nucli a professionals amb més de 25 anys en el sector de les superfícies sòlides. Assessors, arquitectes, interioristes i operaris altament qualificats, conflueixen en ACP, amb el propòsit de solucionar incidències o dur a terme els seus projectes. Reparar Corian.
Corian, Franke, Staron, KrionHi-macs entre d'altres, són els elements que convertim en un bon propòsit i en art. Els nostres treballs en territori península i balear avalen la capacitat, integritat i la convicció de satisfer les requeriments dels nostres clients.
Fabricació, muntatge, reparaciones corian, manteniments i preus molt competitius, es fusionen en harmonia i fan de ACP seu aliat insubstituïble pel seu espai Solid Surfaces.
Si és professional o no, si és empresa o particular, si eventualitats insignificants o ingent amb el seu material o si disposa de projectes, simples o notables, qualsevol que sigui el seu cas, comptem amb la destresa, recursos i equipament perquè al satisfer, confirmi de primera mà que som els més autoritzats del sector
.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© ACP Solid Surface 2020

Llamar

E-mail

Cómo llegar